Jan Dražan, zástupce šéfredaktora Echa, a Jan Pergler, někdejší novinář, teď manažer v ČSOB, vydávají ve vlastním Nakladatelství Zeď druhou knihu. První byla série rozhovorů Náš Václav Havel, druhou je román Ferdinanda Peroutky Oblak a valčík. První pokřtili 17. listopadu, druhou pak 7. prosince a úspěšně na ni vybírali na Hithitu. Obě je možné běžně koupit, i přes internet.

Parliamo dělá pro šéfkuchaře z Francie

Libereckou restauraci Clauda Duranda podpoří agentura Parliamo.

Claude Durand

Claude Durand

Francouzský šéfkuchař Claude Durand otevřel vlastní restauraci Le Bistro v Liberci a pro zajištění marketingových aktivit včetně PR a sociálních sítí si vybral libereckou agenturu Parliamo Dany Filipové a Lenky a Radovana Vrátných. Koncept restaurace představuje video z dílny liberecké televize RTM Plus.

Agentura Parliamo tak rozšířila portfolio svých gastronomických klientů, mezi něž patří síť raw restaurací BistRawveg (raw je jídlo požívané bez předchozí tepelné úpravy) či německá značka čajů TeeGschwendner. Pro oba tyto klienty zajišťovala úvodní kampaň při vstupu na trh.