Tuzemská síť rychlého občerstvení Bageterie Boulevard začala 17. října prodávat bezlepkové bagety. Dostupné budou ve všech variantách kromě sezónních limitovaných edicí. Zákazníci si za bezlepkovou variantu připlatí 15 Kč. Testovací provoz baget probíhal na území Prahy, nyní je bezlepková varianta dostupná v celém Česku.
Původem česká síť Bageterie Boulevard, kterou založil Petr Cichoň a jejímž provozním ředitelem je Jiří Štěpánek, má přes 25 poboček v Praze, Brně, Liberci, Plzni, Ostravě, Ústí nad Labem, v Kladně, Hradci Králově nebo v Pardubicích. Zastoupení má i na Slovensku nebo v Spojených arabských emirátech. Od letoška také působí v Německu, uvažuje o expanzi do Ruska, Maďarska nebo Rakouska. V každé zemi plánuje mít do pěti vlastních restaurací, zbylé by Bageterie Boulevard provozovala formou franšíz.