Mövenpick přišel na pražské letiště s koncepty restaurací Marché a Zigolini

Restaurace Marché na pražském letišti

Restaurace Marché na pražském letišti

Restaurace Zigolini na pražském letišti

Restaurace Zigolini na pražském letišti

Provozovatel mezinárodní sítě restaurací Marché International, který spadá do švýcarské hotelové skupiny Mövenpick, otevírá na pražském Letišti Václava Havla hned dvě nové restaurace. Jsou jimi Marché Mövenpick Pasta & Salad a menší koncept Zigolini Caffé & Bar. Obě restaurace se nacházejí v bezprostředním sousedství v neveřejné části Terminálu 1 v prostoru mezi prsty A a B. Marché Mövenpick Pasta & Salad má otevřeno denně od 6 do 22 hodin, Zigolini Caffé & Bar denně od 5 do 22 hodin.

První přichází s širokou nabídkou čerstvých salátů a domácích těstovin připravovaných denně přímo v restauraci a upravovaných na počkání před zraky zákazníků. Druhý nabízí interiér s uvolněnou atmosférou v italském stylu a menu z typicky italských čerstvých sendvičů tramezzini, domácí italské chlebové delikatesy foccacia či obložených mís, k tomu s kávou a výběrem z italských vín. Manažerem nových letištních restaurací Marché je Pavel Barkmann.

“Letiště Václava Havla Praha bude momentálně jediným místem v Česku, kde se zákazníci s restauracemi z portfolia Marché International setkají,” uvedl Jiří Petržilka, výkonný ředitel neleteckého obchodu Letiště Praha.

Třetí, největší koncept Marché Mövenpick, s volným výběrem čerstvých surovin a nejširší nabídkou pokrmů, chystá Marché International k otevření na přelomu roku v prostorách za bezpečnostní kontrolou na Terminálu 2. Půjde o největší provozovnu s nejširší nabídkou sortimentu, mimo jiné s vegetariánskou částí. Na menu bude také čerstvá pizza, pochoutky z grilu nebo čerstvě připravené pečivo, rovněž snídaňový bufet a nabídka čerstvých džusů, čajů a výběrové kávy.