Petr Cichoň, zakladatel sítě rychlého občerstvení Bageterie Boulevard a majitel společnosti Crocodille, přichází s novým konceptem 360pizza. Jde o nový typ restaurace, kde si zákazník v bezobslužném kiosku může sestavit pizzu podle vlastní chuti, kterou mu pak obsluha připraví a vydá nejpozději do šesti minut, tedy 360 vteřin. První kamenná restaurace otevřela na dejvickém Vítězeném náměstí - na „Kulaťáku“ - v Praze. Možné je též objednání online s doručením do 30 minut. Rozvoz funguje zatím po Praze 6 a zajišťují ho sama firma, stojí 39 Kč.
V samoobslužném kiosku si lze vytvořit svoji vlastní pizzu, nebo si vybrat z nabídky tradiční neapolské pizzy. Objednávku jde pak zaplatit kartou nebo elektronickou stravenkou. Ingredience na pizzu pocházejí z regionů Apeninského poloostrova. Kromě pizzy jsou v nabídce římské pinsy, italské dezerty, polévky, saláty, snídaně a také italské pivo Morretti, víno či káva.