Seznam Zprávy se uvedly v nové podobě. Web chce posílit investigativu, sekci o byznysukomentáře. „V internetovém prostředí chceme být tím, čím bývaly ve zlaté éře tradiční, nezávislé noviny,“ prohlašuje šéfredaktor Jiří Kubík. V redakci dělá přes 70 lidí, včetně externistů. 

Obchodní dům Zlín doplnila Bistrotéka Valachy

Kavárna v Bistrotéce Valachy

Kavárna v Bistrotéce Valachy

Kavárna v Bistrotéce Valachy

Kavárna v Bistrotéce Valachy

Cukrářství v Bistrotéce Valachy

Cukrářství v Bistrotéce Valachy

Resort Valachy, provozovatel tří hotelů s relaxačním centrem Wellness Horal a lyžařským areálem Razula ve Velkých Karlovicích, rozšiřuje své působení do Zlína. V nedávno zprovozněném Obchodním domě Zlín otvírá gastronomický podnik Bistrotéka Valachy. Propojuje několik provozů na jednom místě, rozkládá se totiž na dvou patrech obchodního domu na 800 metrech čtverečních, s panoramatickým výhledem na Zlín. Zaměstnává celkem 70 lidí. Šéfkuchařem je Lukáš Strnad, kombinuje tradiční českou kuchyni s francouzskými prvky.

„Jádrem podniku je bistro restaurace s nabídkou snídaní, obědových menu a večeří, propojená s obchodem s vybranými produkty a vlastní pekárnou kvasového chleba. Klidnější posezení skýtá kavárna s cukrárnou a o patro níž otevřeme ještě Lounge Bar 1931 pro milovníky kvalitní barové kultury a originální kornuterii s nabídkou nejrůznějších slaných i sladkých pochutin s sebou v papírových kornoutech,“ přiblížil generální ředitel Resortu Valachy a současně šéf Bistrotéky Valachy Tomáš Blabla. „Chystáme také doprovodné akce. Tou první bude 24. prosince mimořádná nabídka šnečích specialit, připravujeme i kurzy vaření,“ doplnil.