Potrefená husa, restaurační koncept Pivovarů Staropramen, se po dvou letech vrací do Olomouce, a to na nové místo, v novém designu a s novým provozovatelem. To nabídne na Horním náměstí na rohu ulic Michalská a Ztracená, v prostorách kompletně zrekonstruovaného Paláce Podstatských z Prusínovic z 18. století. První Potrefená husa otevřela v roce 1999 na pražských Vinohradech, dnes jich je po Česku celkem 28. Provozovatelem a franšízantem nově otvírané olomoucké Potrefené husy je Jaroslav Mašlaň. Podnik povede společně s Michalem Rippem.
Projděte si olomouckou Potrefenou husu
Restaurace v Olomouci pojme až 140 hostů, ti mohou využít vnitřní prostor i letní zahrádku. Centrem podniku je pivní bar s pípou se sedmi kohouty. „Navracíme Potrefenou husu více do pivního konceptu, ze kterého vzešla. Jde o návrat dominantního pivního baru, důraz na přírodní materiály a čistý designový styl. Olomoucká husa je teprve třetí restaurací v tomto našem novém směru, po jedné pražské a jedné plzeňské,“ popisuje novou podobu interiéru Jan Trochta, manažer značkových hospod Pivovarů Staropramen.
Z čepovaných piv budou hosté moci ochutnat Staropramen Extra Chmelenou 12, Staropramen Nefiltr a Granát, Hoegaarden, Černou Barboru a Mustang. Na takzvané rotující pípě navíc bude aktuální Speciál ze spilky, který se vaří v regionálním pivovaru Ostravar vždy jednou za tři měsíce v limitovaných várkách. (momentálně je to letní speciál Summer 10). V lahvi půjde koupit piva Stella Artois, Leffe Bruin, Corona a také nealko verze Staropramenu a Stelly Artois. Na jídelním lístku nebudou chybět guláš, žebra, tatarák, ani hamburgery, steaky a v Olomouci speciálně valašská kyselica.

Netflix zavádí poplatek za sdílení přístupu mimo domácnost, v Česku 79 Kč

Exnovináři žurnalistiku milují, přesto si odchod chválí

Mark BBDO hlásí za rok 14 nových lidí v týmu

Burda kupuje Extra Online Media, výrazně posílí na internetu
