Pokrmy reportéra Televizních novin Ladislava Hrušky mají dostat knižní podobu a vyjít souhrnně na DVD. Novináře o tom informovala televize Nova. Nova Hrušku představuje jako „gurmánského experimentátora“, ve skutečnosti se zaměřuje na přípravu co jednoduchých pokrmů z nejlevnějších ingrediencí a v netradičních kombinacích - za všechny jmenujme plnění kuřecí kůžičky, párek v kremroli či smaženou tlačenku.
DVD s názvem Levně a chutně s Láďou Hruškou vyjde příští čtvrtek 18. září. K dostání bude v sítích prodejen Penny market, následující tři týdny také všude tam, kde se DVD běžně prodávají. Knižní kuchařka Vaříme s Láďou Hruškou vyjde na přelomu září a října, v nakladatelství Ikar ze skupiny Euromedia. Vydavatelé slibují „jak chuťovky, tak i hlavní jídla, polévky a speciality, například rychlou svíčkovou, voňavý domácí chléb nebo banánové placičky“.
Hruška proslul například reportáží, v níž zkoušel, proč chleba padá namazaným dolů. Známý je také jako „potravinový inspektor“ Televizních novin, kdy obcházel obchodní řetězce a restaurace a mluvil o kvalitě jídla. Letos na podzim, kdy se rozloučila s Jiřím Babicou, se Nova rozhodla kuchaři samoukovi vyhradit samostatný pořad Vaření s Láďou Hruškou. Speciální sekci mu už vystavěla na webu.